maanantai 29. joulukuuta 2008

Savulohitagliate


Ensimmäinen kokeilu Joulupukin tuomasta reseptikirjasta :)

Hieman epäilytti rasvan määrä, mutta yllättävän hyvää tuli. Tosin päätettiin että ensi kerralla pienempikin rasvamääräkin riittää. Lisäksi voisi kokeilla jotakin samantyylistä reseptiä kerman kansa.

Savulohitagliette

500g tagliatellea
50g voita (pienempi määrä ehkä parempi)

125 g savulohta
3 rkl kapriksia (pieniä käytettäessä pienempi määrä riittää)
2 rkl tillisilppua puolen sitruunan mehu mustapippuri

Keitä taglietit. Sulata margariini kattilassa ja sekoita joukkoon paloiteltu savulohi ja mausteet. Tämän jälkeen sekoita seos keitettyjen taglietien joukkoon. Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti