tiistai 24. helmikuuta 2009

Makkarakastike pastalle

Empä oo taaskaan muistanu päivitellä tätä, joten taas tulee kerralla hieman enemmän kaikkea. Tää on kokeilu Yhteishyvä-lehden resepteistä. Oli kokeiltava jotain perusjuttua vähän erilaisessa muodossa.



300 g lenkkimakkaraa
2-3 pekoniviipaletta

1 sipuli
2 valkosipulinkynnä
1 tlk tomaattimurskaa
mustapippuria
1 dl ruokakermaa
basilikaa

Suikaloi pekoni ja kuutioi makkara. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit ja kullosta ne pannulla. Lisää sekaan pekoni ja makkara ja anna niiden ruskistua hieman.
Heitä sekaan tomaattimurska, kerma ja mausta mustapippurilla. Hauduta muuama minutt ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa basilikaa.
Tarjoa pastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti