sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Pastaa salamin ja paprikan kera

Tätä on usein saatu ja herkkua on joten piti pyytää resepti, jotta kotonakin sai tehtyä. Ja hyvää tuli! :) Valkoviini tosin jätettiin pois kun ei viitisinyt tän takia vaan pulloa avata.


2rkl öljyä
1 isoa hienonnettua sipulia
2 murskattua valkosipulinkynttä
150g siivutettua salamia suikaleina
2 isoa paprikaa pilkottuna
825g tomaattimurskaa
(1 1/4dl valkoviinia(kuiva) )

Kuumenna öljy. Lisää sipuli, valkosipuli ja salami ja kypsennä 5 min. Lisää paprikat, peitä kannella ja kypsennä 5min.
Lisää tomaatti ja kuiva valkoviini ja kuumenna kiehuvaksi. Pienennä lämpöä ja anna kiehua hiljaa kannen alla 15min. Ota kansi pois ja keitä 15min tai kunne sneste on kiehunut pois. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
Keitä spaghetti. Sekoita ½ kastikkeesta pastan kanssa ja kaada loput pastan päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti