perjantai 16. huhtikuuta 2010

Mutakakku

Jälleen makeaa mahan täydeltä. Kaupan pakastealtaan mutakakun-himoamisen jälkeen, päätettiin yrittää kotona itse tätä herkkua. Hirmuisen monella variaatiolla tätä löytyi, joten voipi olla että tulette myöhemminkin näkemään samaa kakkua toisella variaatiolla.Tuhtia kamaa tämä kyllä oli, ainakin heti lämpimänä syödessä.
Mutta ehkäpä makean himo pysyy nyt hieman pidempään poissa!

 
 Ohje on lainattu Annikan keittiöstä

100 g tummaa suklaata (Fazer)
2 munaa
1 dl sokeria
100 g voita
1,25 dl vehnäjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri valkeaksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi ja kaada munasokerivaahtoon. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe varovasti sekoittaen. Kaada seos voideltuun ja jauhotettuun pyöreään vuokaan. Paista uunin keskiosassa noin 10min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti