400 g kabanossimakkaraa / bratwurstia
1 iso punasipuli
300 g tagliatellepastaa
Kastike
2 dl ruokakermaa
2-3 valkosipulinkynttä
½ tl rouhittua mustapippuria
ripaus cayennepippuria
3 tl kuivattua basilikaa
½ tl suolaa
(2 dl juustoa)
Ruskista sipulirenkaat ja makkaraviipaleet pannulla. Keitä pasta.
Kuumenna kastiketta varten ruokakerma ja lisää joukkoon puristetut valkosipulinkynnet sekä pippurit. Anna hautua 2-3 minuuttia. (Sulata joukkoon juustoraaste). Lisää yrtit ja mausta kastike suolalla.
Valuta pasta ja sekoita kastike sen joukkoon. Kaada pasta laakeaan vuokaan ja lisää päälle ruskitetut makkarat ja sipulirenkaat. Koristele basilikanlehdillä ja tomaattilohkoilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti