perjantai 18. syyskuuta 2009

Makkaraa italialaisittain

Tällä kertaa tuli kaivettua kaapista keittokirjoista jotain sopivaa ohjetta. Nyt vielä vaikeutena tässä keittiössä on tosiaan tuo maidottomuus eli mitkään juustot ja maidot eivät sovi resepteihin. Onneksi on löytänyt aika hyviä korvaavia tuotteita ja osa onneks on kyllä ihan samanmakuisia kuin maitotuotteet. Mutta vielä kun keksisi miten korvata rahkan leivonnaisista...


400 g kabanossimakkaraa / bratwurstia
1 iso punasipuli
300 g tagliatellepastaa

Kastike
2 dl ruokakermaa
2-3 valkosipulinkynttä
½ tl rouhittua mustapippuria
ripaus cayennepippuria
3 tl kuivattua basilikaa
½ tl suolaa
(2 dl juustoa)

Ruskista sipulirenkaat ja makkaraviipaleet pannulla. Keitä pasta.

Kuumenna kastiketta varten ruokakerma ja lisää joukkoon puristetut valkosipulinkynnet sekä pippurit. Anna hautua 2-3 minuuttia. (Sulata joukkoon juustoraaste). Lisää yrtit ja mausta kastike suolalla.

Valuta pasta ja sekoita kastike sen joukkoon. Kaada pasta laakeaan vuokaan ja lisää päälle ruskitetut makkarat ja sipulirenkaat. Koristele basilikanlehdillä ja tomaattilohkoilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti